Yeni açılan Mağazalar ve Markalar adlı bölüm sizlerin sims 2 de yaptığınız kendi tasarımlarınızın bir markalı halde mağzanızın altında bulundurmasını sağlıyacak. Yani sizler markalı (kendi markanızı kendiniz yapmalısınız çalıntı olmaz örn: adidas çalıntı bir marka sayılacaktır.) kıyafetlerinizi yapıp mağzanızın forumuna yerleştireceksiniz. Ama şöyle bir şey var ki mağzalar istemekle olmuyor. İlk önce bizi gerçekten inandırmalısınız. Yani güzel işler yapmaya ve tasarım yollamaya. Yeni hemen üye olup ben şu mağzayı istiyorum diyemezsiniz zaten normal üyeler böyle birşey isteyemez. Eğer yetenekli normal üye olan arkadaşlarımız varsa umarım kendilerini bizlere gösterebileceklerdir.
ŞİMDİDE MAĞAZA KURALLARINA GEÇİYORUM...
1. Eğer bir mağazacıysın kendi markanı oluşturmalısın. Örn: Yeşillim bunun gibi hiç kullanılmamış markalar yapabilirsiniz. çalıntı marka olmaz. Çalıntı markaya örn: Adidas, nike, ipekyol...
2. Markanızın bir işareti olmalı ve yaptığınız kıyafette bu marka işaretini belirtmelisiniz.
3. Mağazanızın adı değişik olabilir ve markanızın adıda. Örn: ''Güzel Seçim'' mağaza adı markasıda ''hm'' olabilir.
4. Sadece 1 markanız olabilir.(Not: farklı markalar silinecektir.)
Ve son olarak mağaza açmak istiyorsanız bana belirtiniz lütfen gereksiz yere istemeyiniz yoksa uyarı alırsınız.
(Çok katıyım deme....
Ama napıyım düşünsenize herkezin bana mesajla mağaza açmak istiyorum dediğini... Umarım bana hak veriyosunuzdur.)
Şimdilik bu kadar bakalım kurallar değişecek mi!